Winkelwagen 0

Nieuws

Vanaf nu ook Volumekorting bij ZEBOR!

Grote bestelling plaatsen? Vanaf vandaag bieden wij bij ZEBOR de mogelijkheid om een volumekorting aan te vragen. Deze dienst is zowel voor BTW-plichtigen als voor particulieren. U kan een volumekorting krijgen als 1 van volgende criteria zijn overschreden voor uw bestelling: - Of minimum 10 stuks - Of minimum order bedrag van €2000.- Volumekorting aanvragen? Vul hier het formulier in en krijg binnen 1 werkdag een persoonlijke offerte.  

Meer lezen →


Gratis verzending vanaf €149!

Onze verzendkosten zijn recent gewijzigd. Zo betaalt u nu voor een bestelling van minder dan €149 slechts €6.99 en hoeft u helemaal geen verzendkosten te betalen vanaf €149. De kwaliteit van onze verzendservice blijft echter ongewijzigd. Waarom vragen we een verzendkost voor kleine bestellingen? Voor de kleine bestellingen blijven we een verzendkost vragen voor €6.99. Dit omdat we de verzendkosten niet willen verrekenen in onze artikelprijzen om u een mooi en scherp geprijsd aanbod te kunnen blijven aanbieden.  Bekijk ons verzendbeleid.

Meer lezen →


Welkom bij Zebor.be | Dé website voor duizenden producten aan scherpe prijzen

Met trots presenteren wij u onze nieuwe Belgische webshop. Wij bieden een verzending aan van 3 a 5 werkdagen, maar in ruil zorgen we voor een goede klantendienst en een scherp geprijsd aanbod. Vragen of opmerkingen? Aarzel niet om ons te contacteren. Veel shopplezier gewenst, ZEBOR.be

Meer lezen →